BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ЕНЕРГОСНАБДЯВАНЕ

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЕНЕРГОСНАБДЯВАНЕ ЕООД


Енергоснабдяване ООД е регистрирано в Република България и вписано в Регистъра на търговските дружества при Шуменски окръжен съд по фирмено дело 376 / 15.05.2001 година със седалище и адрес на управление гр. Шумен, ул.Съединение 51.Дружеството е пререгистрирано в Агенция по вписванията към Министерство на правосъдието към 05.01.2009 година.Преминаването към ЕООД е осъществено на 08.03.2012 г.


Предмет на дейност: Дружеството е доставчик на специализирани услуги в областите на енергийното производство, разпределението на енергии, енергийната ефективност и свързаните с това изграждане, въвеждане в експлоатация, ремонт и поддръжка, и рехабилитация на енергийни инфраструктури в следните направления:


Инсталиране на специализирано оборудване (машини и съоръжения) за енергийни комплекси; Проучване и проектиране на топлоенергийни комплекси; Финансиране и изграждане на технологични инсталации;Експлоатация и сервиз на производствени системи; Производство и продажба на топлоенергия от децентрализирани газови котелни инсталации; Проектантски услуги.


Развитие на дружеството:При развитието на дейността на Дружеството в изброените основни направления бяха необходими значителни първоначални инвестиции, финансирани чрез собствени средства, банкови и търговски кредити, които се погасяват главно от постъпленията при продажбите на топлинна енергия.


Изграждане на енергийни системи - Проектиране - Доставка на оборудване- Монтаж - Въвеждане в експлоатация; Услуги в енергийното производство- Експлоатация на котелни инсталации за производство на топлинна енергия и пласмент на енергия, а именно: инвестиране в проектиране, инсталиране, експлоатиране и поддръжка на системите за производство на топлинна енергия при различни горивни бази и продажба на топлинната енергия на клиентите на договорена цена;Ремонт и поддръжка на енергийно оборудване; Услуги в областта на енергийната ефективност- Енергийни одити - Инженеринг - Оптимизиране на горивни системи и процеси; Услуги в разпределението на енергии - Централизирано топлоснабдяване - Топлинно счетоводство.


Примерни инсталации, изградени от Енергоснабдяване ООД на следните по значими обекти: Газификация на група обекти в гр. Нови пазар на стойност 300 000 лв.- болница, общинска администрация, старчески дом, 3 бр.училища, 3 бр. детски градини,1 ясла и един физкултурен салон.; Изграждане на инфрачервено отопление на газ в спортна зала Нови пазар на стойност 120 000лв.; Изграждане на инфрачервено отопление на газ в читалищна сграда в гр.Нови пазар  120 000лв.; Газификация на група обекти в гр. Исперих на стойност 250 000 лв. - болница, общинска администрация, 3 бр. училища, 3 бр. детски градини, една детска ясла и Дирекция соц. подпомагане; Изграждане на котелно на газ в сградите : на Шуменски университет корпус II  98 600 лв.; на Помощно училище в гр.Шумен  97 000 лв.; на ПГМ  Шумен  109 000 лв.


Собственост , управление и размер на капитала:


Регистрираният и внесен капитал е в размер на 5 хил.лв.


Едноличен собственик на капитала е: Димитър Стоянов Димитров 100 %.


Дружеството се представлява и управлява от Димитър Стоянов Димитров.

Град:Шумен
Адрес:ул. Съединение 51
Телефон:054 830685; 054 830686; 088 7223911

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 15W-40 APISF/CC - 4 литра


0.008s