BGWebCounter
Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от Ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт Вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ          РАЗБРАХ

ТЕХЕМ СЪРВИСИС

Техем Сържисис разполага с модерен софтуер за дялово разпределение. Това позволява фирмата да обслужва близо 180 хиляди домакинства в столицата от общо 378 хиляди абонати на "Топлофикация София". Още 35 000 потребители на регионалните топлофикации са абонати на "Техем Сървисис" чрез нейни представителства и партньори в страната. Фирмата развива дейността си в градовете Пловдив, Бургас, Варна, Перник, Плевен, Русе, Сливен, Шумен, Враца и Велико Търново.


През 1996 г. Техем представя нова технология за отчитане на изразходваната енергия, с което прави революция на пазара. Радиосистемата на Техем е адаптирана за дистанционно отчитане на сгради оборудвани с радиоотчитащи устройства. Новата генерация уреди за разпределение с радиоотчитане са внедрени в Германия през 1997 г. До момента в немските домакинства са монтирани и се обслужват над 11,5 млн. уреда. В Европа и Азия радиоотчитащите устройства са над 2 млн. В България първите радиоотчитащи уреди са инсталирани през 2006 г.


Радиосистемата на Техем включва:

За сградите с вертикална тръбна инсталация - радиоразпределители на топлинна енергия и радиоводомер за топла и студена вода;

за сградите с хоризонтална тръбна инсталация - апартаментен топломер и радиоводомер за топла и студена вода.

Системата за радиоотчитане има много предимства:

· отчетът се извършва независимо от присъствието на клиента в имота;

· липсва контакт между отчетник и клиент;

· отчетените данни се въвеждат по електронен път, което изключва субективна грешка;

· има възможност за многократно отчитане на уредите по желание на клиента;

· прецизността на отчета е гаранция за една единствена изравнителна сметка. Отпадат корекциите поради неосигурен достъп до отделните имоти в сградата;

· при бизнес сградите отчетът се извършва с улеснение и без уговорки. Изключително удобство при администриране на разходите при промяна на наемател. Коректно записване на консумацията по всяко време.

· уредите на фирмата са сертифицирани и отговарят на европейската норма на DIN EN 834.

 


 

Град:София
Адрес:ул. Проф. Георги Павлов 3
Телефон:0700 12828
Web страница:

Карта


Виж коментаритеНапиши мнениеСподели във FacebookСъобщи за неверни данни

Газпромнефт Стандарт 10W-40 APISF/CC - 1 литър


0.005s